• Dianne Vreman

Bloemen in een melkbad


Ik zag een heel leuk foto experiment op YouTube van AppelmOes. Haar kanaal heet Art and Photography.

Ik volgde haar al op Instagram waarin zij verwijst naar haar youtube kanaal. Zij laat met haar behind the scenes video's zien hoe ze bepaalde foto's heeft gemaakt of geweldige tekeningen maakt. Heel leuk om te volgen.


Ik was vooral onder de indruk van haar foto's van bloemen in een melkbad. Hier vind je de link naar dit youtube filmpje. Omdat het zo geniaal en simpel tegelijk is, wilde ik het graag nadoen. Ik heb met haar overlegd en dat mocht.


Ik heb andere bloemen gebruikt en mijn foto's zien er anders uit. Het is altijd een verrassing hoe ze eruit komen te zien. Ik heb het voorbereid, maar dan weet ik nog niet hoe het resultaat precies zal zijn en dat hoeft ook niet.


Ik heb dus ook een grote ovenschaal genomen en daar water en wat melk aan toegevoegd. Ik heb haar advies om eens door je eigen tuin te wandelen en te plukken opgevolgd. Ik heb takjes van het krentenboompje geknipt. Die zijn nu - in april - nadat de boom prachtig roze was, wit geworden.


Ik dacht dat ze wit waren, maar in de witte melk valt toch de mooie paarse kleur van de blaadjes op.


Ik vind de foto's heel mooi geworden. Mijn favoriet staat bovenaan.11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven