• Dianne Vreman

Gathering & Styling op boerderij Rust Roest


Dinsdag 10 mei was de Gathering & Styling op Boerderij Rust Roest in Kockengen (bij Utrecht). Die plek heeft bijzondere betekenis voor mij.


Ik heb bijna 25 jaar in Utrecht gewoond en toen fietste ik ook al graag. Ik had een vast rondje via Harmelen langs de Leidse Rijn (toen dat alleen nog een zoet riviertje langs boerderijtjes en geen wijk) naar Woerden via Breeveld.


Dan een smal pad door een stiltegebied door de polder. Links en rechts alleen wind en gras. Dan rechtsaf naar Kockengen en langs Boerderij Rust Roest via Haarzuilens weer naar huis.


Ik heb dat rondje zeker 100 keer gefietst.

De stad Utrecht begon pas weer als ik bij de Douwe Egberts de brug over ging.


Toen werd de megawijk Leidse Rijn gebouwd en ging de lol eraf. Toen moest ik eerst 30 minuten verdwalen door nieuwbouw om weer thuis te komen.


Hoe dan ook, ik was sinds lange tijd weer in die polder nu voor een Gathering & Styling. Georganiseerd door Lucie Beck, business coach voor creatieve ondernemers en foodfotograaf. Marleen Visser deed haar verhaal over het maken van het boek IJS (recepten maken, schrijven en fotograferen). Dat blijkt behoorlijk stressvol te zijn. Afhankelijk van hoe het maken van het boek gepland wordt.

Er was heerlijk en prachtig eten van Ciels Tables Tales.


En er waren veel (ongeveer 20 schat ik) professionele en hobbyfotografen om ervaringen met elkaar te delen, te eten van de mooi gedekte tafels en daar foto's van te maken. Ik heb hele leuke mensen leren kennen.


Dit zijn mijn foto's. Dat eten ziet er écht mooi uit he?
11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven